Norup El-Teknik

Eltavle

Skal du have opdateret din eltavle?

Eltavlen er den vigtigste el-komponent i dit hus. Den sørger for at levere ellen ud til dine installationer. Vi tilbyder både at udskifte, udbygge eller renovere din eltavle. Måske er din eltavle blevet for lille til husets størrelse, eller den mangler automatsikring? Med en automatsikring slipper du for at skulle skifte sikring, hver gang der sker en overbelastning. Du skal blot tænde for knappen igen.

Mindsk risikoen for brandudvikling og elektrisk stød

Nogle eltavler er ikke længere tidssvarende og kan ikke fornemme overgangen i dine nye apparaters spænding. Der er altså en risiko for, at de gamle eltavler ikke reagerer eller slår fra, når uheldet er ude, hvilket i værste fald kan udvikle sig brand eller give elektrisk stød. Vi tilbyder at opsætte en ny eltavle, der er opdateret, tidssvarende og tilpasset din bolig.

Vi overholder alle love og regler – og vi er opdaterede

Hos Norup El-Teknik er du sikker på at få en autoriseret elektriker, der leverer korrekt håndværk. Vi er medlem af brancheorganisationen TEKNIQ, der sikrer dig, at vi yder kompetent service og fyldestgørende arbejde. Som medlem er vi altid opdaterede på de nyeste love og regler – og det er især vigtigt, når du skal have ny eltavle.

 Skriv til os i dag, så vi kan få en snak om din eltavle!

 

 

 

EL Tavler
Skal du have opdateret din eltavle?

Bliv ringet op

 

  Kontakt

  Brund Engvej 4
  8700 Horsens

  Norup El-Teknik

  Kontakt os

  Adresse

  Brund Engvej 4
  8700 Horsens

  Giv os et kald

  Send en mail

  Michael Norup

  Indehaver

  40 20 54 16